Συλλογή Face Charts 

Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό PRO Tool που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε backstage, στο κατάστημα και στο σπίτι για να αποτυπώσετε το δικό σας makeup look. Σας παρουσιάζουμε τη νέα μας Συλλογή από Face Charts, όπου η ομορφιά είναι στο χέρι σας. Καινοτόμα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις τεχνικές σας με έναν νέο τρόπο. Σχεδιάστε το επόμενο look του πελάτη σας ή το επόμενο δικό σας! Δημιουργήστε πρωτότυπα looks για το επόμενο event ή εξασκήστε μια τεχνική στο σπίτι που πάντα θέλατε να τελειοποιήσετε. Τα Face Charts είναι εδώ για να σας δώσουν έμπνευση για νέες δημιουργίες, να παίξετε με χρώματα, να διασκεδάσετε με το μακιγιάζ και να σας βοηθήσουν να είστε ''your own PRO'' ή αλλιώς να είστε ο επαγγελματίας του εαυτού σας! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, πειραματιστείτε και δημιουργήστε το πιο όμορφο Face Chart.
FROM LOS ANGELES WITH LOVE TO THE WORLD

ARTISTRY FOR ALL

Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό PRO Tool που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε backstage, στο κατάστημα και στο σπίτι για να αποτυπώσετε το δικό σας makeup look.

Σας παρουσιάζουμε την νέα μας Συλλογή από Face Charts - όπου η ομορφιά είναι στο χέρι σας!

Καινοτόμα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις τεχνικές σας με έναν νέο τρόπο. Σχεδιάστε το επόμενο look του πελάτη σας, δημιουργήστε πρωτότυπα looks για το επόμενο event ή εξασκήστε μια τεχνική στο σπίτι που πάντα θέλατε να τελειοποιήσετε.

Είναι εδώ για να σας δώσουν έμπνευση για νέες δημιουργίες, να παίξετε με χρώματα, να διασκεδάσετε με το makeup και να σας βοηθήσουν να είστε ''your own PRO''!

Enjoy!

The EPIC

The EPIC

Download Now
The ULTIMATE

The ULTIMATE

Download Now
The REBEL

The REBEL

Download Now
The FIERCE

The FIERCE

Download Now
The BADA$$

The BADA$$

Download Now

Μάθετε πρώτοι πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο.