ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΣΑΣ


Κανένα μακιγιάζ δεν είναι πραγματικά ολοκληρωμένο χωρίς ένα ζευγάρι καλοσχηματισμένα φρύδια! Είμαστε εδώ για να σας δείξουμε τα πιο hot trends για τα φρύδια και τον πιο εύκολο τρόπο να τα αποκτήσετε. Ακολουθήστε τα βήματα και αποκτήστε άψογα φρύδια σε μόλις λίγα λεπτά. Αποκτήστε την καλύτερη εκδοχή των φρυδιών σας με τη NYX Professional Makeup. Το αψεγάδιαστο Full Natural Brow look ήρθε για να αναδείξει τα πιο healthy-looking και τελειοποιημένα "messy" φρύδια και είναι ιδανικό για τα "no makeup" makeup looks. Χρησιμοποιήστε το FILL & FLUFF EYEBROW POMADE PENCIL και το CONTROL FREAK EYEBROW GEL για να πετύχετε τα πιο υπέροχα natural looking φρύδια!
Σχεδιάστε και γεμίστε τα φρύδια σας με το FILL & FLUFF EYEBROW POMADE PENCIL. Χρησιμοποιήστε με ανοδική φορά το ενσωματωμένο πινέλο φρυδιών του FILL & FLUFF EYEBROW POMADE PENCIL για να δώσετε φυσικότητα. Κλειδώστε το look με το CONTROL FREAK EYEBROW GEL ΦΡΥΔΙΩΝ χτενίζοντας ανοδικά. Δεν είστε επαγγελματίας; Κανένα πρόβλημα! Τα μολύβια φρυδιών, τα ΤΖΕΛ φρυδιών και οι ΜΑΣΚΑΡΑ φρυδιών μας είναι εύκολα στη χρήση και έχουν μεγάλη διάρκεια.

Το MICRO BROW PENCIL διαθέτει εξαιρετικά λεπτή μύτη, για να δημιουργεί εύκολα γραμμές που να μοιάζουν με πραγματικές τρίχες. Θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στα φρύδια σας; Το CONTROL FREAK EYEBROW GEL ήρθε για να σας δώσει την πιο άνετη και γρήγορη λύση. Και το LIFT & SNATCH! BROW TINT PEN ΣΤΥΛΟ ΦΡΥΔΙΩΝ θα σας βοηθήσει να δημιουργείτε από λεπτές έως πιο έντονες γραμμές που δεν ξεχωρίζουν από τα πραγματικά φρύδια σας. Δημιουργήστε φρύδια από το τίποτα, γεμίστε τις αραιές περιοχές ή απλά ακολουθήστε το περίγραμμα των φρυδιών που έχετε ήδη. Θα το λατρέψετε!
Σετάρετε τα τέλεια φρύδια σας με την TINTED BROW MASCARA και αν τα μολύβια φρυδιών δεν είναι της προτίμησής σας, δοκιμάστε την EYEBROW CAKE POWDER. Περιλαμβάνει δύο συμπληρωματικές πούδρες που μπορείτε να συνδυάσετε ώστε να δημιουργήσετε την ιδανική απόχρωση για

Pour toutes les teintes

Pour toutes les teintes

Cheveux blond platine à blond clair

Cheveux blond platine à blond clair

Cheveux blond doré à blond foncé

Cheveux blond doré à blond foncé

Cheveux blond vénitien à auburn

Cheveux blond vénitien à auburn

CHEVEUX CHÂTAIN CLAIR À CHÂTAIN

CHEVEUX CHÂTAIN CLAIR À CHÂTAIN

CHEVEUX BRUN MOYEN À BRUN

CHEVEUX BRUN MOYEN À BRUN

CHEVEUX BRUN FONCE À NOIR

CHEVEUX BRUN FONCE À NOIR

Cheveux gris

Cheveux gris