ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ
Try it on

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Δοκίμαστε σε real time την απόχρωση που επιλέξατε.

Jumbo Lash! Vegan False Lashes

Περιγραφή

Print

Ετοιμαστείτε για Jumbo βλεφαρίδες! Σας παρουσιάζουμε τη νέα μας vegan τεχνολογία ψεύτικων βλεφαρίδων, σχεδιασμένων να χρησιμοποιούνται με το 2 σε 1 liner & κόλλα. Πληρώστε τους με… jumbo attitude μέχρι και για 12 ώρες. Και αφήστε τους να αναρωτιούνται, αφού όλες μας οι βλεφαρίδες έχουν αόρατη τρέσα! Αυτές οι πρωτοποριακές ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να φορεθούν συνδυαστικά, είναι ελαφριές και άνετες, και μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν μέχρι και 15 φορές. Jumbo όγκος. Jumbo μήκος. Jumbo ένταση. Η επανάσταση στις ψεύτικες βλεφαρίδες είναι εδώ, με την πρωτοποριακή μας τεχνολογία 2 βημάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το 2 σε 1 liner & κόλλα, και έπειτα να τοποθετήσετε από πάνω τις αγαπημένες σας βλεφαρίδες. Ετοιμαστείτε για τις πιο Jumbo βλεφαρίδες! Απίστευτα εύκαμπτες βλεφαρίδες που συνδυάζονται όπως εσείς θέλετε, για αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου. Χωρίς κόλλα. Χωρίς μαγνήτες. Χωρίς κόπο.

VEGAN ΣΥΝΘΕΣΗ

Οδηγίες εφαρμογής

Print

Βήμα 1: Εφάρμοσε το 2-σε-1 Liner & Lash Adhesive κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σου. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να στεγνώσει.
Βήμα 2: Εφαρμόστε τις βλέφαρίδες με τα δάκτυλά σας ή ένα τσιμπιδάκι για μεγαλύτερη ακρίβεια για αποτέλεσμα με διάρκεια έως 12 ώρες.

Benefits

Print

Jumbo Lash energy! το νέο σύστημα βλεφαρίδων 2 βημάτων σου λύνει τα χέρια! Jumbo βέφαρίδες γρήγορα & έυκολα!