ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ
Try it on

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Δοκίμαστε σε real time την απόχρωση που επιλέξατε.

Line Loud Lip Pencil

Περιγραφή

Print

Έντονα χρώματα και γραμμές ακριβείας! Ανακαλύψτε το μολύβι χειλιών μεγάλης διαρκείας που αναδεικνύει κάθε εμφάνιση με λείο, απαλό, ματ αποτέλεσμα σε 18 έντονα χρώματα. Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στα σκληρά, ξηρά old school μολύβια χειλιών που δεν έχουν έντονη απόδοση χρώματος. Υποδεχτείτε τα νέα απαλά& εύκολα στην εφαρμογή μολύβια για το περίγραμμα των χειλιών σας! Η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με έλαιο jojoba και βιταμίνη Ε, για απαλή εφαρμογή στα χείλη. Δεν στεγνώνει έχοντας άνετη αίσθηση στα χείλη . Αυτή η αδιάβροχη, κρεμώδης σύνθεση γλιστράει απαλά στα χείλη, με εφαρμογή ακριβείας για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τόσο κρεμώδης. Τόσο απαλή. Τόσο πλούσια. Care with your wear! Δώστε σχήμα και αναδείξτε τα χείλη σας με τη vegan σύνθεση του Line Loud Lip Pencil.

Οδηγίες εφαρμογής

Print

Χρησιμοποιήστε τη μύτη του μολυβιού για να σχεδιάσετε το περίγραμμα των χειλιών σας με ακρίβεια. Χρησιμοποιήστε το μολύβι ακολουθώντας τις καμπύλες των χειλιών ή ακόμα και για να τα γεμίσετε κατά μήκος για full loud αποτέλεσμα. Pro tip : χρησιμοποιήστε & αναμείξτε διαφορετικές αποχρώσεις για ένα mismatch lip look !

Το απόλυτο περίγραμμα με all day έντονο χρώμα. Δεν μεταφέρεται. Δεν ξεθωριάζει. Δεν μουτζουρώνει.

Δώστε σχήμα στα χείλη με έντονο πορτοκαλί.

Δώστε σχήμα στα χείλη με έντονο ροζ.

Αναμείξτε και γεμίστε.

Benefits

Print

Έντονα χρώματα και γραμμές ακριβείας! Ανακαλύψτε το μολύβι χειλιών μεγάλης διαρκείας που αναδεικνύει κάθε εμφάνιση με λείο, απαλό, ματ αποτέλεσμα σε 18 έντοναχρώματα. Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στα σκληρά, ξηρά old school μολύβια χειλιών που δεν έχουν έντονη απόδοση χρώματος. Υποδεχτείτε τα νέα απαλά& εύκολα στην εφαρμογή μολύβια για το περίγραμμα των χειλιών σας! Η σύνθεσή τους είναι εμπλουτισμένη με έλαιο jojoba και βιταμίνη Ε, για απαλή εφαρμογή στα χείλη. Δεν στεγνώνει έχοντας άνετη αίσθηση στα χείλη . Αυτή η αδιάβροχη, κρεμώδης σύνθεση γλιστράει απαλά στα χείλη, με εφαρμογή ακριβείας για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τόσο κρεμώδης. Τόσο απαλή. Τόσο πλούσια. Care with your wear! Δώστε σχήμα και αναδείξτε τα χείλη σας με τη vegan σύνθεση του Line Loud Lip Pencil.
Το απόλυτο περίγραμμα με all day έντονο χρώμα. Δεν μεταφέρεται. Δεν ξεθωριάζει. Δεν μουτζουρώνει.